Meteen naar de inhoud

MBTI®

“Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.” – Carl Jung

In onze snel veranderende wereld kom je optimaal tot je recht als je je talenten volledig kun inzetten. Of je nu op je werk, op school of thuis bent, of ergens anders. Jouw succes en gevoel van voldoening hangen niet alleen af van wat je weet en wat je kan. Het belangrijkste zijn de relaties die je hebt en je interactie met anderen.

De MBTI is het meest bekende persoonlijkheidsinstrument ter wereld. MBTI is veel meer dan alleen een persoonlijkheidsvragenlijst. MBTI biedt een constructief, flexibel kader dat toegepast kan worden voor diverse vraagstukken op het gebied van menselijke interactie en persoonlijke ontwikkeling. Het MBTI-profiel laat zien hoe een individu omgaat met de wereld om zich heen en geeft inzicht in zijn/haar motivatie en de motivatie van anderen. Dit biedt een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei, wat ten grondslag ligt van een betere persoonlijke effectiviteit.

Met de MBTI als hulpmiddel helpen wij jou en je team het beste uit jezelf te halen, door je zelfbewustzijn te vergroten en door je te helpen om anderen beter te begrijpen. We ondersteunen je om beter samen te werken, beter in teams te werken, inspirerende leiders te worden, diversiteit te bevorderen en de meest complexe HR-uitdagingen op te lossen.

Ieder mens is uniek, gevormd door normen en waarden in opvoeding, onderwijs en omgeving.

De MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) laat op een toegankelijke manier zien dat unieke mensen voorkeuren hebben. Deze voorkeuren zijn kenmerkend voor ons temperament en type. Het bewust worden van deze voorkeuren levert een helder inzicht van aanwezige krachten en kansen op in alle facetten van het leven. 

Met MBTI als hulpmiddel richten wij ons op de positieve, sterke kanten van iedere unieke mens.