Meteen naar de inhoud

Testimonials

Testimonials & Klantenwaardering

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment in de wereld beschikbaar zijn. Geen coachingsmethode ter wereld gaat zo snel naar de essentie, de kern van de zaak, en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot op DNA niveau. Being in Balance® wordt zowel toegepast in het bedrijfsleven als ook in de topsport.


Elk traject wordt geëvalueerd aan de hand van de zogenaamde ‘Ultimate Customer Question’

Hoe waarschijnlijk is het, op een schaal van 1 -10 (1 = zeker niet, 10 = zeker wel), dat je Being in Balance® bij een collega of zakenrelatie aanbeveelt?
Being in Balance® scoort op deze Ultimate Customer Question gemiddeld een 9,2


With special appreciation for the Being in Balance method it is an important part of our evolution for it can heal our world!

Bruce Lipton PhD – Internationally leader in bridging Science and Spirit


“Being in Balance® heb ik ervaren als een uniek concept, dat voor iedereen bruikbaar is. De uitgebreide scan zelf kost tien minuten en je hoeft uitsluitend een koptelefoon op te doen. Kortom: zeer laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar. De eenvoud van de test staat lijnrecht tegenover de informatie, die het oplevert over je fysieke en mentale gesteldheid. In mijn geval leverde het een rapport op met een volledige analyse op deze invalshoeken. Het voedingsadvies op maat maakt alles compleet en heeft een direct effect. Het is fascinerend om te ervaren hoe realistisch en herkenbaar al deze informatie is. Deze kennis is de basis om vervolgens een aantal zaken aan te pakken, waardoor je beter kunt functioneren in het leven, zowel op je werk als privé. Ik heb zelf een aantal mensen in mijn omgeving gewezen op deze methodiek en deze wijze van analyseren. Allemaal hebben ze een vergelijkbare positieve ervaring. Ook voor managers en leidinggevenden is het een must om je zelf een keer te laten testen. Het zal een positief effect hebben op jezelf en daardoor op de medewerkers en dus uiteindelijk zal de organisatie beter functioneren.

Bij PSV hebben wij heel goede ervaringen met Being in Balance®. In het PSV Innovatieplan is dit een vast onderdeel geworden in het Mentale Programma. Spelers en de staf van PSV zijn heel enthousiast over de bepaalde en behaalde progressie.”

Toon Gerbrands -Algemeen Directeur PSV


In mijn denken over het ontwikkelen van een team begint het altijd met het ontwikkelen van het individu. Op topniveau geeft de mentale weerbaarheid de doorslag. Daar moet dus aan gewerkt worden. Being in Balance geeft ons en de sporter inzicht in wie hij is, waar hij aan moet werken en wat zijn potentie is! Het individu moet in balans zijn om maximaal te kunnen presteren. Een unieke aanpak voor elk individu, ook binnen een teamsport, zal bijdragen tot een topsport klimaat om het maximale er uit te halen. Wij van AZ zijn van mening dat Being in Balance die bijdrage kan leveren om ons te kunnen onderscheiden en om TOP te presteren.

Gertjan Verbeek – Voormalig hoofdtrainer van AZ


My work at Nyenrode Business University encompasses researching holistic approaches for human and organisational development. Hence beside a personal desire in exploring Being in Balance, I had a professional curiosity. In both I am positively surprised. So far, I have not yet encountered an instrument that has the capability to scan and analyse the state of being of the human body in relation to the patterns of behaviour and (sub)conscious convictions that are barriers for further development of human vitality and performance. I am impressed with the depth of the scan as well as the broad and practical spectrum of ‘treatments’ that can be used to make the next steps. In my opinion Being in Balance can be of great help for organisations that aspire to unleash the full potential of their management and employees.

Erik Mandersloot – Researcher and lecturer at the Strategy Center of Nyenrode Business Universiteit.


“In het nieuwe tijdperk dat zich nu aanmeldt zullen we meer en meer ontdekken dat we voor meer dan 99% energetische wezens zijn en voor minder dan 1% fysieke wezens. Met Being in Balance kunnen we verstoringen vinden in ons energetische lichaam en die met behulp van de juiste modaliteit harmoniseren. Niet alleen ons lichaam wordt daar beter van maar ook ons emotionele, mentale en psychologische welbevinden. Being in Balance is een methode voor lichaam, geest én ziel.”

Jan Bommerez – Management Inspirator en Auteur van onder meer ‘Kun je een rups leren vliegen?’