Meteen naar de inhoud

Inner Values en Being in Balance®

Inner Values is gelicenseerd voor het coachen met de Being in Balance® methode. Being in Balance® wordt door velen beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment in de wereld beschikbaar zijn (zie ook een aantal Testimonials). Geen coaching vorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit.

Being in Balance® richt zich met zeer geavanceerde technologie, via een body-mind scan van maximaal 10 minuten snel op de kern van de zaak. Gewoon met je pak aan worden er zo miljoenen punten in je lijf gemeten. Zo ontstaat er in korte tijd een nauwkeurig beeld over waar je in balans bent en waar mogelijk niet.

Daarmee helpen we professionals effectief op individuele basis door het vinden en doorbreken van belemmerende patronen en innerlijke saboteurs. We creëren in korte tijd een verhoogd bewustzijn en activeren bronnen voor een betere balans en prestatie. Op deze manier bereiken we gemiddeld een stressreductie van 40% en bereik je op een versnelde manier jouw ‘next level’ van prestatie en vitaliteit.

Een keuze voor Being in Balance® heeft de volgende voordelen ten opzichte van conventionele coaching:

 • Resultaat: gemiddeld 40% stressreductie en prestatieverbetering.
 • Effectief: in relatief korte tijd, gemiddeld 5 sessies van 2 uur, wordt je gegarandeerd een betere versie van jezelf.
 • Meetbaar: geen coachingvorm ter wereld is in haar effecten zo goed meetbaar, zelfs tot in de kleinste details, als Being in Balance®. De progressie van de coachee is zichtbaar op het scherm.
 • Voordelig: Being in Balance® is bewust betaalbaar gemaakt zodat het toegankelijk is voor zo veel mogelijke professionals in organisaties. De prijs/kwaliteits verhouding is zeer gunstig.
 • Hoge ‘Net Promotor Score’: met een gemiddelde ‘net promotor score’ van 9 geven klanten aan erg enthousiast te zijn over Being in Balance®.

Er zijn verschillende soorten Being in Balance® Coaching producten: Vitality, Performance, Mobility, Mental Power, QuickScan en SoulSearching:

 • Vitality: Maak als vitale en gemotiveerde medewerker het verschil en laadt je fysieke, emotionele, mentale en inspiratieve batterijen op.
 • Performance: Ontsluit je volledige potentieel, wordt de beste versie van jezelf en breng je performance naar het ‘next level’
 • Mobility: Vind je passie en missie en zet vanuit je hart krachtige stappen naar een passende en inspirerende nieuwe werkomgeving binnen of buiten je huidige organisatie
 • Mental Power: Versterk je mentale weerbaarheid voor topprestaties in ‘moments of truth.’
 • QuickScan: Een ‘low-cost-high speed’ sessie om snel in kaart te brengen hoe je als professional in je vel zit en je bewust te worden van je ‘innerlijke saboteurs’
 • SoulSearching: Een middag voor reflectie en bezinning om weer contact te maken met je innerlijke bezieling als vliegwiel voor je verdere professionele leven.